Güldür Güldür Uğur Bilgin Evlendi, İrem Uslu Kimdir?

Güldür Güldür’ün sevilen ismi Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile sessiz sedasız evlendi. Sosyal medyada eşiyle ilgili pek paylaşım yapmayı sevmeyen Bilgin, televizyon dünyasına uzak olan biri ile evlendi. Haziran ayında Sapanca’da nişanlanan çifti düğününde de sevenleri yalnız bırakmadı. Çiftin şahitleri arasında Güldür Güldür Show’un eski oyuncularından Onur Buldu da vardı.

Güldür Güldür Uğur Bilgin Evlendi, İrem Uslu Kimdir?

Ünlüler dünyasına uzak bir isim olan İrem Uslu hakkında ayrıntılı bir bilgimiz bulunmuyor. Ünlü isimlerin tesettürlü hanımlarla pek evlenmemesi sebebiyle çiftimiz oldukça dikkat çekiyor. İrem Uslu Sapanca doğumlu ve 26 yaşında. Uslu’nun babası İsmail Uslu Sapanca’nın önemli iş insanlarından. İrem uslu, Sapanca Eski Belediye Başkanının yeğeni.ugur bilgin dugun irem uslu gelinlik 1 ugur bilgin dugun irem uslu gelinlik 2 ugur bilgin dugun irem uslu gelinlik 3

Düğünde tesettürlü bir gelinlik tercih eden İrem Hanım’ın gelinlik detaylarını birlikte inceleyelim.

Uğur Bilgin kimdir, 24 Temmuz 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Rizelidir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitim gördükten sonra 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girmiş ve buradan mezun olmuştur. Aşağı Yukarı Yemişlililer, Kağıt, Dedemin Fişi gibi yapımlarda rol almıştır. En çok Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Mesut karakteri ile tanınmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir