Gökhan Çıra Evlendi Mi, Ne Zaman Evleniyor, Nasıl Baba Oldu?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 2019 yılında evlenen eski futbolcu Gökhan Çıra, Ciğerci ile boşandıktan kısa süre sonra yeniden evlenmişti. İkili mutlu olamayınca ikinci kez boşandı. Gökhan Çıra şimdi ise yeniden evlilik kararı aldı. Yaptığı paylaşımlardan dolayı onun sessiz sedasız evlendiğini sananlar oldu. Ancak Çıra, düğünün Eylül’de olacağı şeklinde bir paylaşım yaptı. Eylül Keleş ise aşk yaşayan Gökhan Çıra yine evlilik kararı aldı. Gökhan Çıra bir paylaşım yaparak “bu sefer eşime koca olmaya gidiyorum” dedi.

gokhan cira eylul

Gökhan Çıra Nasıl Baba Oldu? Annesi Kim?

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, dün sosyal medya hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşarak baba olduğunu duyurmuştu. Evlendikleri süreçte çocuk sahibi olmak istediklerini her fırsatta dile getiren çiftten Çıra bebeğinin adını da açıkladı.

gokhan cira bebegi

Evli oldukları dönemde bebeklerine “Saadet Serenay” ismini koyacaklarını söyleyen çiften Çıra’nın bebeğinin adı da “Saadet Serenay Çıra” oldu. Selin Ciğerci ile birlikte evlat edinmek için başvuru yaptıklarını ve bebeğin oradan geldiğini söylediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir