Form Çaylarıyla Zayıflamak?

Yaz yaklaşırken kış günlerinde alınan fazla kiloları verme derdine düşenlerden misiniz? Bu yazımız tam size göre.. Özellikle de bugünlerde marketlerde en çok satılan ürünler form bitki çayları oluyor.

Hazır satılan ünlü markaların form çaylarının içinde sinameki bitkisinden çok miktarda olduğu söyleniyor. Bu yüzden de bağırsakları tembelleştirdiği ve uzun süreli kullanımda bağırsakların işlevini kaybetme noktasına geldiği bir gerçek. Evet, bitki çaylarını kullanabilirsiniz fakat uzun süre değil, 1 ay kadar kullanımında sakınca yoktur. İçmeyi bıraktığınızda kabızlığa neden olabilir.

Form çaylarının birçok çeşidi var. Kiraz saplı ve mısır püsküllü olanlar daha çok tavsiye ediliyor. Aldığınız bitki çaylarının içindekiler kısmını iyice okuyun.

dogadanformkiraz

 

Form çaylarını kullanmak başlıbaşına yeterli değildir. Elbette yemenize içmenize de dikkat edeceksiniz. Günde 5-6 adet kayısı veya dut kurusu yemek de midenize iyi gelecektir. Her şeyin fazlası zarardır. Günde en az yarım saat de tempolu bir yürüyüş yapmanızda fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir