Categories: Ünlüler

Fatih Yasin Sena Güzeldağ Boşanıyor Mu?

Kafalar adlı YouTube kanalının üyelerinden olan Fatih Yasin, geçtiğimiz yıl avukat olan sevgilisi Sena Güzeldağ ile evlenmişti. Güzel bir birliktelikleri olan çift bugün boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Daha önce de aynı gruptan olan Bilal Hancı, eşi Esin Çepni’den boşandığını ilan etmişti. Ancak sonradan Hancı, eşiyle barışarak boşanmaktan vazgeçti. Kafalar üyelerinin arka arkaya yaptıkları evlilikler, aynı şekilde ardı adına boşanma haberleriyle devam ediyor. Şimdi gözler son üye olan Atakan Özyurt ve Selen Kaldırım’ın boşanıp boşanmayacağı haberlerinde..

Avukat Sena Güzeldağ kimdir?
Sena Güzeldağ Nereli?

Aydın barosuna kayıtlı bir avukat olan Güzeldağ hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Avukatlık mesleğini icra eden Güzeldağ, aslen Şanlıurfalıdır. İnstagram hesabı @senaldunya dır.

Fatih Yasin kimdir kaç yaşında?

1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Yasin’in burcu akreptir. İstanbul doğma büyüme olan başarılı sosyal medya fenomeni 1.68 cm uzunluğunda ve 64 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan sosyal medya fenomeni annesi Kastamonulu babası ise Sivaslıdır. Kısa boyuyla grup içinde sürekli dalga geçmektedirler.

Fatih Yasin Boşandı mı?

Ayrılık haberlerinin ardından reklam yapmakla eleştirilen Sena Güzeldağ, daha sonra yeni bir açıklama yaptı. “Ben aldığı nefese kadar gerçek olan biriyim!” diyen Güzeldağ, “Instagram hesabımı da açtığımdan beri neysem onu yansıtmaya çalıştım. Amacım hiçbir zaman reklam yapmak, gündem olmak, insanları kandırmak olmadı, olamaz da! Beni tanımadığınız için bu denli yorumlar yapabilirsiniz ancak sizden tekrar saygı ve duyarlılık göstermenizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Sena Güzeldağ, eski eşi ile sosyal medya hesabından birlikte çekildikleri fotoğrafları kaldırdı. Fatih Yasin’in ise düğün fotoğraflarını silmemesi ve konuyla alakalı suskunluğunu koruması dikkatlerden kaçmadı.

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Şişme Bardak Tutucularla Yazın Keyfini Çıkarın!

Şişme Bardak Tutucularla Yazın Keyfini Çıkarın! Yaz aylarında serin suların, güneşin ve eğlencenin tadını çıkarmak…

% gün önce

Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası Başladı! Kampanya Gerçek Mi?

Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası Başladı! Kampanya Gerçek Mi? Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası başladı.…

% gün önce

Mion Kozmetik Kimin Markası?

Mion Kozmetik Kimin Markası? Migros, yeni markası Mion ile kozmetik mağazacılığına girdi. İstanbul, Ankara, İzmir…

% gün önce

Çağatay Ulusoy’un Ayakları

Çağatay Ulusoy'un Ayakları Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisinin 14. bölümünde kafese hapsediliyor. Birden kendine…

% gün önce

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı?

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı? Nuggetler, genellikle tavuk etinden yapılan ve çeşitli şekillerde…

% gün önce

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? "Son Günüm Olsa Bile" şarkısını seslendiren sanatçı Ozan Çakar…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı