Ezber Bozan Çay Nedir, Nerede Üretiliyor?

Ezber Bozan Çay Nedir, Nerede Üretiliyor?

Bir fincan çay, sıcacık dostlukların ve keyif dolu sohbetlerin en tatlı eşlikçisidir. Sen de günün yorgunluğunu üzerinden atarken, bir yudumda huzura uzanmak istemez misin? İşte karşında, damaklarına keyif veren bir lezzet: Ezber Bozan Çay!

Özenle seçilmiş çay yapraklarının muhteşem uyumu, ilk yudumdan itibaren seni sarmalayacak. Güne enerjiyle başlarken, öğle arasında dostlarınla paylaşırken ya da akşamın huzurunda dinlenirken, her zaman yanında olacak bir lezzet.

Ezber Bozan Çay, doğanın en iyisini, senin için özenle demledi. İçindeki taze ve doğal aromalarla her damak zevkine hitap eden bu çay, seni kendine hayran bırakacak. Bir fincanın içinde saklı olan bu lezzeti keşfetmeye hazır mısın?

ezber bozan cay

Haydi, sen de keyif dolu anların vazgeçilmezi olacak Ezber Bozan Çay ile tanışmaya hazır mısın? Bir fincan çay, binlerce mutluluk demetinin başlangıcıdır. Şimdi, keyif dolu bir yolculuğa çıkma zamanı!

Ezber Bozan Çay nerede üretiliyor?

Rize’den getirilen çay maddesi İstanbul’da paketleniyor.

  • Çaylar %5 Fire Verilerek Toz Alma Sisteminden Geçirilir ve Tozsuz Bir Çay Harmanı İle Üretim Sürecine Girer.
  • Bu Özelliği Tüketilinceye Kadar Bulanmama Özelliği Kazandırır.
  • Ayrıca Yapılan Üretimde Bekletilmiş İlk Hasat Çaylar Kullanılır ki; Bu Ayrı Bir İçim Keyfi Verir.
  • Özellikle Dem ve Kızıllığı Daha Fazla Öne Çıkarabilmek ve Yumuşak Bir İçim Kazandırmak İçin Harmanlara %5 Sri̇lanka Çayı Eklenir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir