Eylül Tumbar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Netflix’in yeni gösterime giren yerli dizilerinden olan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” adlı dizisinin gözde oyuncusunu Eylül Tumbar’ın kim olduğu, yaşı, boyu, kilosu gibi birçok şey merak ediliyor. Dizide Melisa Sözen ile birlikte anne kızı canlandıran ikili güzellikleriyle dikkatleri çekiyor. Dizinin adından da anlaşıldığı gibi birilerinden kaçan anne kız tuhaf giyimleriyle dikkatleri çekiyor. Dizi, Perihan Mağden tarafından kaleme alınan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli çok satan kitaptan uyarlandı. Dizide “Bambi” karakterini canlandıran Eylül Tumbar’ın hayatına göz atalım.

eylul tumbar kimdir

Eylül Tumbar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Eylül Tumbar kaç yaşında?

İlk oyunculuk deneyimini bu dizide yaşayan Eylül Tumbar, zayıflığı, ince bacakları ve masmavi büyük gözleriyle hayranlık uyandırdı. Eylül Tumbar, edinilen bilgilere göre ise 23 yaşında. 7 Ocak 2000 doğumlu. Bambi rolüyle şimdiden hafızalara kazınan Tumbar, İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşamakta. Eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde tamamladı. Eylül Tumbar’ın kaç kilo olduğu bilinmiyor ancak en fazla 50 kg gibi duruyor.

Eylül Tumbar nasıl ünlü oldu? Kim keşfetti?

Tumbar, cast direktörlüğü yapan başarılı isim Fatoş Koçak tarafından keşfedilmiş. İlk oyunculuk deneyimini böylesine büyük bir projede kazandığı için başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Dizide rol alabilmek için 7-8 kez deneme çekimine katılım sağladıktan sonra rolü almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir