Engin Akyürek’in Mütevazı Hayatı

Engin Akyürek’in Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında birinci olmasıyla başlayan bir şöhreti var. Beren Saat’in ikinci olduğu bir oyunculuk yarışmasında tanındı. Sonrasında Kanal D dizilerinden Yabancı Damat’ta dikkat çekti. En büyük ününü Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinden elde etti. Bu dizinin yurt dışında da gösterilmesiyle ününe ün kattı. Yakışıklı olması sebebiyle kadın hayranları tarafından çok sevildi. Birçok Arap hayran sayfası olması şaşırılacak bir şey değil. Sonrasında birçok dizide rol aldı.

Engin Akyürek’in Sosyal Medya Hesapları
Bu kadar çok sevilmesi ve hayatının her detayı merak edilmesine rağmen o mütevazı bir hayatı tercih etti. Onun kadar sevilmeyen başka ünlüler hayatlarını tarafından açılan birçok Instagram hesabı ve takipçileri var. Facebook da kullanmıyor. Yalnızca Twitter hesabı bulunuyor. Ünlü gibi bir hayat yaşamıyor ve bu yüzden onun hayatı daha çok merak ediliyor. Engin Akyürek kendini o kadar az anlatıyor ki, hayranları çocukluğundan itibaren her şeyi öğrenmek istiyor. Ancak hayatına dair bildiklerimiz onun bize yansıttığı kadar. Gece hayatı yok. Kadınlarla anılmıyor. Magazincilere malzeme vermiyor. Gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

enginakyurek

Engin Akyürek’in Eğitim Hayatı
Ankara Üniversitesinde Tarih bölümü mezunu. “Ben iyi bir tarih okuyucusuyum, çıkan kitapları takip ediyorum. Akademik bir kariyer yapmak ise çok farklı bir konsantrasyon. Ben okuduğum bölümün bana çok fazla şey kattığını biliyorum.” diyor.

Engin Akyürek’in Hobileri
Akyürek 1981 doğumlu. Karikatüre ilgisi var. Karakterler çizebiliyor. Yüzmeyi ve dalış yapmayı seviyor. Bir kitap yazdı ve dolayısıyla bu alanda ilgisi ve yeteneği var. Kitabının adı “Sessizlik” ve bir öykü kitabı.

Oynadığı dizi ve filmler
Diziler:

Fatmagül’ün Suçu Ne?
Kara Para Aşk
Bir Bulut Olsam
Yabancı Damat
Kara Yılan
Elveda Rumeli
Filmler:
Bir Aşk İki Hayat
Çocuklar Sana Emanet
Ölene Kadar
Bir Küçük Eylül Meselesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir