Emirhan Özhan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medyada yayınladığı videolarda dikkat çeken merak edilen Youtuber Emirhan Özhan kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emirhan ozhan kimdir nereli kac yasinda

Youtuber Emirhan Özhan da vatandaşların merak ettiği isimlerden biri. Peki Youtuber Emirhan Özhan kimdir, kaç yaşında, nerelidir ve mesleği nedir? Youtuber Emirhan Özhan’ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz. Emirhan Özhan nereli ? aslen İstanbul’ludur. Burada doğmuştur. depremde çok merak edilen ve hayatta olup olmadığı merak edilmiştir. Hatay İskenderun’da askerlik yapmıştı ve sevenleri haber alamamıştı.

Küçük yaşlarda futbola olan yeteneğinden dolayı 7 yaşında 13-14 yaş arası gençlerin taktığı bir isim oldu. Ailesinin bu durumu fark etmesi üzerine futbol kulüplerine kaydoldu. 15-16 yaşlarına kadar Beşiktaş, Bağlarbaşı, Koşuyolu, Tunusbağı gibi birçok kulüpte futbol oynadı. İlkokul ve liseyi Kadıköy’de okudu. Emirhan Özhan kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 29 yaşındadır. 16 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Liseden mezun olduktan sonra üniversite giriş sınavında %50 burslu olarak “Nişantaşı Üniversitesi – Radyo TV & Sinema Programcılığı”nı kazandı. Bu okulda öğrendikleriyle sosyal medya kariyerinin temellerini attı. Üniversiteden sonra “Kidzania” da çalışmaya başladı. Orada çalışırken mevcut YouTube kanalını açtı. Şaka konseptini kendine seçen ve bu yolda ilerlemeye başlayan Emirhan, 2016 yılında ilk videosunu paylaştı.

İlk zamanlarda izlenme sayısı 200-800 arasında iken “Türk Kızlarına Sarılabilir miyiz?” adlı videosu ile tüm platformlarda viral olan bir takipçi sayısına ulaştı. Ardından içeriğine tüm hızıyla devam eden Emirhan, Türkiye’de daha önce yapılmamış bir sosyal deney içeriğini keşfetti. Sosyal deney içeriğinin oldukça beğenilmesinin ardından ciddi bir izleyici kitlesinin temellerini attı.

Ardından sosyal medyanın önde gelen isimleri, Emirhan’ın çalışmasına tepki videoları çekip sayfalarında yayınlayarak destek verdi. 2019 yılının ilk çeyreğinde YouTube’da 500.000 aboneyi aşan Emirhan, Türkiye’de tanınan bir isim haline geldi. Ağustos 2019’da yaptığı “Almanya’da Bir Türk Aç Kalırsa” adlı videosu, daha önce dünyada yapılmamış bir içeriğin başlangıcı oldu. Bu videoda 6 şehir ve 2 ülke değiştiren Emirhan büyük bir başarıya imza attı.

Video, Alman ve Türk basınında büyük yankı uyandırdı. Videosu Türkiye’deki profesörlerin canlı yayınlarına konu oldu. Bu çalışmasıyla Almanya ve Türkiye’den büyük destek gören Emirhan, YouTube’da 700 bin aboneyi aştı. Ardından “Fransa’da Bir Türk Yardıma İhtiyacı Olursa” adlı videosunu yayınlayarak yeniden herkesin dikkatini çekti. 2020 yılında 800 bin abonesi bulunan Emirhan ile İyilik Hareketi lideri ve İyilik Hareketi Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz bir projeyi gün yüzüne çıkardı.

Projenin amacı, Türkiye’de ve dünyada ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaktı. “Sokak Satıcılarının Tüm Masalarını Satın Almak” isimli ilk videoları Türkiye’deki tüm paylaşım rekorlarını kırarak Türkiye’nin en ünlü isimlerinden tam destek aldı.

Video, yalnızca bir günde YouTube’da 1 milyon görüntülemeyi aştı ve tüm televizyon kanallarında desteklendi ve gösterildi. Gazeteler, haber kanalları, eğlence kanalları ve sosyal medya sayfaları Emirhan ve İbrahim’e desteklerini gösterdi. Diğer sosyal medya etkileyicilerini liderliklerini takip etmeye çağırdılar.

Bu süreçte YouTube’da 1 milyon aboneyi aşan Emirhan, YouTube Amerika’dan “Altın Oynat Düğmesi” ile ödüllendirildi. Daha sonra bu projeyi daha da geliştirmek için İbrahim Yılmaz ile çalışmaya devam etti. İkili, küçük bakkalların borç defterlerini satın alarak dünya çapında dikkatleri üzerine çekti.

Instagram hesabı emirhanozhan şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir