Eliz İzmir Baltacı Kimdir?

14 Ekim 2022 tarihinde vizyona girecek olan Sevmedim Deme adlı filmin oyuncularından biri olan Eliz İzmir Baltacı’nın kim olduğu merak ediliyor. Sosyal medya fenomenlerinden olan Tuğça Baltacı’nın kızı olan Eliz İzmir, Üzümlü Kekim şarkısıyla da tanınıyor. Üzümlü Kekim adlı şarkıdan sonra da seri Vişneli Turtam ile devam etti. Çocuk şarkısı olarak dinlenip çok sevilen şarkılar, anneler gününün olmazsa olmazları arasına girdi.

Son olarak bir sinema filminde oynayan Eliz hakkında birçok şey merak ediliyor. Sevmedim Deme adlı film, zorlu bir hayattan gelen ve müziğe duydukları tutku ortak olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hikâyesini anlatıyor. Karaman ve Elazığ arasında geçen film, yine bu şehirlerde çekilmiştir. Filmde askerdeyken babasını ani bir şekilde kaybeden Kurtuluş Kuş’un hikayesi işlenmiştir.

Filmin diğer oyuncuları: Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Ceyda Ateş, Şebnem Sönmez, Nebil Sayın’dır.

eliz izmir baltaci

Eliz İzmir Baltacı kimdir?

8 yaşında olan Eliz’in annesi Tuğçe Baltacı’dır. Denizli ve Trabzon karışımı bir aileden gelen Tuğçe Hanım, eşinden boşanmıştır. Türkiye onları Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma ile tanısa da evlilikleri uzun sürmemiştir. Bu evlilikten olan Eliz aslında babası Mert Bey’in soyadını taşısa da film afişlerinde annesinin soyadı ile yazılmıştır. Tuğçe Baltacı ise geçtiğimiz günlerde 29 yaşına girmiştir. Eliz, İzmir’de Özel Kent Kolejinde okumaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir