Ebru Yücel Nerelidir Melez Mi?

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin izleyicileri tarafından en çok merak edilen isim Ebru Yücel oluyor. Oynadığı komedi skeçlerinden sonra esmer görüntüsü sebebiyle melez olup olmadığı araştırma konusu oluyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki esmer kara kız kimdir? Nerelidir? sorularının cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

cok guzel hareketler bunlar 2 ebru yucel kimdir aslen nereli

Ebru Yücel hayatı

18 Nisan 1994’te İstanbul’da doğdu. 1.70 boyunda. Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu. Küçük yaşlardan itibaren dans ve tiyatro ile ilgilendikten sonra, 2018 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır. Koyu ten rengine rağmen herhangi bir yabancı kökeni yok. Ömrü uzun olsun diye parlaklığının kısıldığını umuyor. Herhangi bir melezlik durumu sözkonusu değil. Aslen Ankaralı olduğunu söylüyor.

ebru yucel

Diğer oyunculardan bazıları:

Birsel Kılınçcı

10 Eylül 1997’de İzmir Konak’ta doğdu. Liseyi İzmir Karşıyaka Lisesinde okudu. 2006 yılında İzmir Bornova’da Bilimsel Tiyatro Atölyesi adında butik bir atölye tiyatrosunda sahne almaya başladı 2014 yılına kadar bu atölyede çeşitli çocuk ve yetişkin oyunlarında rol aldı. 2014-2015 yılları arasında İzmir Devlet Tiyatrosu bünyesinde ses ve oyunculuk eğitimi aldı. Ardından 2016 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Performans Bölümünü Tam burslu olarak kazandı. Üniversite hayatı boyunca oyunculuğun yanı sıra bale, modern dans, yoga, metin yazarlığı ve tiyatro, dans teorisi eğitimleri aldı. Liseler arası ve üniversiteler arası bir çok münazara turnuvasında konuşmacı olarak katılan Birsel yine üniversitede girdiği bir doğaçlama tiyatro kulübü sayesinde Çok Güzel Hareketler2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

Ali Özün Aydın

21 Aralık 1992 ‘de Ankara doğdu, Ankara Sancak lisesinden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri fakültesi- Beden Eğitimi bölümünden mezun oldu. İstanbul Craft oyunculuk atölyesinde bir yıllık eğitim aldıktan sonra 2018 yılından beri Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda oyuncu olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Atakan Çelik

3 Şubat 1990 İstanbul Beyoğlu doğumlu. Boyu 183 cm kilo 76 kg. İktisat bölümü mezunu. Tiyatro ve oyunculuk hevesi hep var olan oyuncu, annesinin “Sigortalı işin olsun” ısrarları sonucunda tiyatrodan uzaklaştı. Bir sigorta şirketinde işe başladı. İnsanlar da sigortalı şirketinde 5 yıl çalıştı. 2015’te BKM ile tanışınca hayallerinin peşine düştü ve o yıldan beri BKM Mutfak çatısı altında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir