Dorentina Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Murda ile birlikte Paranoia isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Dorentina kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

dorentina kimdir nereli kac yasinda

Paranoia, 500 Ps, Bij Je, Shot, Tijd, Niet İnteressant, Al Van Mij, Hou Me Vast, Krejt Boten, Picollo gibi parçaları vardır. Murda’nın Paranoia şarkısında eşlik ettiği Dorentina kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 27 yaşındadır. Hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bir diğer merak edilen konu da Dorentina nereli ? Aslen Kosovalı asıllı olupAlmanya’da yaşamış ve Hollanda’ya gitmiştir. Almanya Koblenz’de büyümüştür. Geniş bir aileye sahiptir. Kosso ile uzun bir süredir aşk yaşamaktadır. Kosso isimli şarkıcı ile evlidir ve beraber işler de yapmaktadır.

Kosova-Arnavut kökenli 27 yaşındaki kendi kendini yetiştirmiş kadının müziğinde her şey bir araya geliyor: Urban, rap ve pop’un yanı sıra duygulu baladlar ve kendinden emin rap bölümleri – ve Almanca, Felemenkçe, İngilizce ve Arnavutça . Hollanda’da, nişanlısı Kosso ile iki “Güzel ve Çirkin” ortak projesinden bu yana herkes zaten Dorentina’yı tanıyor. Hem birinci hem de ikinci bölüm İlk 20’ye girdi ve geçen yıl ikilinin şarkıları Spotify’da 90 milyondan fazla dinlendi. Şimdi Dorentina solo şarkılarla da havalanıyor. Rap yapıyor, şarkı söylüyor, gümbür gümbür konuşuyor ve duygusal baladlara sesini veriyor – ve sadece Almanca değil, aynı zamanda İngilizce, Felemenkçe ve Arnavutça da. İlk single’ı “Paranoia” ile Dorentina artık solo olarak başlıyor. Hollandalı-Türk rap yıldızı Murda ile işbirliği, bu yıl içinde çıkacak olan “Dori” EP’sinin ilk habercisi. Dorentina, “Müzik benim en iyi arkadaşımdır” diyor. “Her zaman yanımda oldu, beni sakinleştirdi ve işleri halletmeme yardımcı oldu. Sorunlarım ve şüphelerim hakkında konuşmayı sevmiyorum ama müzik bunu kolaylaştırıyor. Şarkılarımın gerçekten bir şey hakkında olması ve bir şeye sahip olması benim için önemli. mesajı. İnsanların müziği dinlemesi ve bu onlara bir şey veriyor – tıpkı bana her zaman bir şey verdiği gibi.”

Instagram hesabı dorentina şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir