Dilan Coşkun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz adlı TV yarışmasının bu haftaki konuklarının en merak edilenlerinden olan Dilan Coşkun’un hayatı araştırma konusu oldu. Vücut geliştirme şampiyonu olan Dilan Coşkun’un kaslı vücudu, güçlü kolları kadınlar tarafından hayranlık uyandırdı.

dilan coskun yemekteyiz 2

Dilan Coşkun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

14 Mayıs 1991 doğumlu olan Dilan Coşkun 32 yaşında. Aslen Yozgatlı olan Yemekteyiz Dilan, Ankara’da büyüdü. 14 Mayıs 1991 tarihinde doğdu. 32 yaşında. Aslen Yozgatlı ancak doğma büyüme Ankaralıdır. 4 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya başlayan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının yarışmacılarından olan Dilan Coşkun’un Zuhal Topal’ın elini sıktığı anlar görenleri şaşkına çevirdi.dilan coskun yemekteyiz 1

Kişisel antrenörlüğün yanı sıra vücut geliştirme ile uğraşıyor. Marmara bölge ve Türkiye şampiyonluklarının yanında dünya ve Balkan şampiyonalarında dereceleri bulunan başarılı sporcu milli takımda da yer alıyor. Cumhuriyet Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nden mezun. Zaman zaman özel kurumlarda tam zamanlı olarak öğretmenlik yaptı. Ama spor alanında geliştirip eğitimler alıp şampiyonluklar elde ederek mesleğimi bu kanalda sürdürmeye karar verdi. Sürekli insan ilişkilerine dayalı sektörlerde çalıştığı için iletişim kurma becerime güveniyor. Şu an kurumsal bir spor zinciri olan Macfit’in Ankara Tunalı şubesinde spor eğitmeni olarak görev almaktadır.

dilan coskun yemekteyiz 3

Instagram hesabındaki ismini en güçlü kadın olarak kullanmaktadır. @thestrongestwoman_  adresinden takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir