Didomidosong Yüzünün Tamamını Neden Göstermiyor?

Didomidosong ve Didomido takma isimli Didem isimli şarkıcı, yeni şarkısı ile oldukça hızlı bir çıkış yaparak adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Listelerde birinci olan Nimet şarkısı ile oldukça ses getirdi.

didomidosong yuzunun tamamini neden gostermiyor

Instagramda fenomen olarak tanınmaya başlayan Didomido yüzünün yarısını gizleyerek şarkılar söyleyerek fenomen olmayı başarmıştır. Bazı fotoğraflarında yüzünün yarısında çiçek, bazı fotoğraflarında da yüzünün yarısında gitar, telefon gibi şeyler oluyor. Diğer fotoğraflarında da yüzü hep yarım olarak çekilmiş halde. Instagram üzerinde onlarca fotoğrafı varken hiçbir fotoğrafında tam yüzü yoktur. Hatta birçok kişi Didomidosong yüzüne ne oldu diye merak ederek herhangi bir şekilde yüzünde bir sorun olduğunu ve bu yüzden sakladığını düşünmektedir.

Didomidosong yüzünün tamamı hiçbir yerde yok. Didomidosong yüzünün tam hali henüz internette mevcut değil. Arkadaşlarıyla da tam olarak bir fotoğraf çekip paylaşmamış olacak ki hiçbir şekilde henüz yayılmadı. Fakat biraz daha ünlenmesiyle birlikte bu duruma son vereceğini düşünüyoruz. Herhangi bir konser vs olması durumunda herkes birçok fotoğraf çekecek ve bu gizem sona erecektir 🙂

7 yorumlar

  1. yüzünü saklamasının 2 sebebi var;
    1- Sağlık sorunu vardır göstermeye çekiniyordur, utanıyordur
    2- Dikkat çekerek prim kasmaya çalışıyordur.

    Eğer 2.madde doğru ise bunu çoktan başardı..

  2. önceden bu kadar ünlü değilken geçen sene falan fotoğrafı vardı burnu yandan güzel ama önden bakınca o güzel değil yani o göze o dudağa bilemedim. o yüzden sürekli bir sağ tarafından bir sol tarafından foto atıyor bence burnuyla ilgili yani

  3. yüzünün sol ve sağ tarafını birleştirin bulun aq

  4. Arkadaşlar bence sağ gözünde problem var. Çünkü sağ gözünü sürekli kapatıyor ve sizin sol gözünü gösteriyor sandığınız paylaşıimiş paylaşımlar aslında ters çevrilmiş çünkü bir postunda tişörtündeki yazıların ters olduğunu tahmin ettim. Sadece tahmin:)

  5. te savurdu reis

  6. DİDOMİDOO ABLA YÜZÜNÜ GÖSTER ARTIK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir