Decrat Kimdir, Nerelidir, Gerçek Adı Nedir?

“Ölüme Davet” isimli “Kıyma” dizi müziğini yaptıktan sonra merak edilen isimlerden biri haline gelen Decrat kimdir ? şarkıcıyla ilgili tüm bildiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

decrat

Decrat Kimdir, Nerelidir, Gerçek Adı Nedir?

Canbay & Wolker’in ‘Elbet Bir Gün’ adlı şarkısında nakaratı seslendirmiştir. Mayıs 2019’da Galatasaray’ın 22. lig şampiyonluk kutlamasında, ‘Alevler Sarı Kırmızı’ isimli parçayı yapmıştır. ‘Sustalı’, ‘Gözüm Arkada Kalır’, ‘Kemancı’, ‘Geceyi Bize Sor’, ‘Connection’, ‘Sana Dair’, ‘Işıksız Sokaklar’, ‘Kadet’, ‘Zail’, ‘Derman’ gibi parçalara imza atmıştır. Decrat’ın gerçek adı nedir? Gerçek adı Oğuzhan Salihoğlu’dur.

Decrat nereli? Bu bilgi şu anda için bulunmuyor, ancak ulaşıldığında paylaşılacaktır. Decrat, askere gitmeden önce RAP müziği ile hobi olarak uğraşmıştır. ‘Serseriler’ ve ‘Sıkıldım Hayattan’ adlı parçalarını 3 Adım Müzik etiketiyle çıkarmıştır. Canbay ve Wolker ile birlikte yaptıkları ‘Dört Duvar’ adlı düetleri de bulunmaktadır. Decrat ismi, modern filozof Descartes’ten gelmektedir.

Decrat, sosyal medyada “decratlgs” Instagram hesabını kullanıyordu, ancak şu anda sayfası kapalı durumda. Muhtemelen şu anda sosyal medya kullanmıyor. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz, yorumlar kısmında paylaşarak herkesle bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir