Canan Ulugöl’ün Evlilik Fotoğrafları

Sosyal medya üzerinden yaşadıklarını paylaşan Ulugöl, bir moda ikonu gibi ilgi görüyor. Takipçileri günden güne artan Canan Hanım, samimiyeti sayesinde sempati topluyor. En çok da 13 yıllık evli olması onu tanımayan kişiler tarafından merak uyandırıyor. Şehir şehir hatta ülke ülke gezen Ulugöl, evli değilmiş gibi görünse de aslında Burak Özdilek ile evli. Çift olarak birbirlerinin hayatlarını zorlaştırmak yerine, hayatı daha çekilebilir kılan çiftin evliliği örnek alınası cinsten.

Eşi, Burak ile nasıl tanıştığını kendisine ait olan YouTube kanalındaki bir videoda anlattı. Eşiyle, Tokat’ta bir tavuk dönercide tanıştığını, önceleri, onunla evlenmeyi düşünmediğini, Messenger üzerinden konuşmaya devam ettiklerini anlattı.

Canan Hanım, İsviçre doğumlu. İlkokulu İsviçre’de okuduktan sonra ailece Türkiye’ye dönüyorlar. Üniversitede İngilizce öğretmenliği okusa da onun hayalinde hep başka bir şey vardır. Uçmak.. Önce Qatar Havayollarında ardından da Türk Hava Yolları’nda uçmaya devam eder. Gezmeyi çok seviyor ve bir moda aşığı.. Şimdi ise kendisinin kurduğu Jul mağazasının açılışı için gün sayıyor.

İşte Canan&Burak çiftinin gelinlik ve damatlıklı halleri

Gelinlik modasının 2004 yılına ait olduğunu unutmayın. Tabii yine pembe ayakkabı ile aykırılık yapıldığını görmezden gelmek olmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir