Aşk Doktoru 4.Kez Boşandı!

Aşk doktoru diye anılan Mehmet Coşkundeniz’in 4.kez evlenip ayrılması, akıllara “Kelin ilacı olsa kendine sürer.” sözünü getiriyor. Yani evliliğiniz ya da ilişkinizin çıkmaza girdiğini düşündüğünüz zamanlarda Coşkundeniz’i arayıp yardım dilemenin bir anlamı yok. Herkesin ilişkisi kendinedir ve başkalarından alacağınız akıllar bir işe yaramaz. Öncelikle kendinizi ve karşınızdakini iyi tanımanız gereklidir.
Geçtiğimiz ay, Coşkundeniz ve eşi Kanal D’de yayınlanan “Ben Bilmem Eşim Bilir.” adlı yarışmaya katıldığında çok mutlu görünüyordu.
Coşkundeniz, kendisiyle ilgili şu sözleri söyledi:

“Ata ile Özge boşandığı zaman ben çok kafaya takmıştım. Her evlilik kendi içinde birtakım problemler yaşıyor. O zaman hakikaten düşünüyordum, ‘ Neden olmuş olabilir’ diye. Şimdi artık düşünmüyorum, çünkü insan ister istemez bir akışa kaptırıyor kendini. Ben de boşandım. 1 ay oldu. Böyle baktığınız zaman karşılıklı hatalar, karşılıklı iletişimsizlik… İlle bir olayın, herhangi bir spesifik bir olayın olması gerekmiyor. Onu öğrenmiş durumdayım. Çok net! Bazen yürüttüğün şey seni aşıyor. Yürütüyorsun, yürütüyorsun bakıyorsun her şey güzelmiş gibi görünüyor ama içten içe bir şey o kurumu, birlikte kurduğun şeyi yavaş yavaş kemirmeye başlıyor.”

“Karşılıklı suçlama hiçbir zaman olmadı. Duyguyla başlayan şey bazen mantıkla sona erer. Biz de böyle karar verdik. Ben nazara da inanmazdım ama artık inanıyorum. Ben büyü işlerine de inanmazdım ama artık o kadar inanıyorum ki, aklımda deli sorular. Çünkü çok enteresan şeyler oldu. Programda anlatılacak şeyler değil…” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir