Camdaki Kız Laz Kızı Alya Şahinler Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Perşembe akşamları ilgiyle izlenen Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya’nın aslında kim olduğu, nereli olduğu ve gerçek adı merak ediliyor. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran laz kızı Alya’nın gerçek adı nedir?

laz kizi camdaki kiz alya

Camdaki Kız Laz Kızı Alya Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Camdaki kız dizisine bomba gibi bir giriş yapan Laz kızı, Hayri’nin işlettiği restorana girip tabak çanak bırakmaksızın kırdı ve ardından Hayri ile resmen tanışarak onu kendine aşık etmeye çalışarak başardı. Mesleğinin ne olduğu konusunda ise “paralı sevgili” şeklinde cevap vermekten de çekinmedi.

alya sahinler laz kizi

Hayri’yi kendine bağlayarak birlikte bir gece geçirmeyi başaran Laz kızının gerçek adı Alya Şahinler’dir. Aslan Slovenyalı olan Alya Mimar Sinan Konservatuar mezunudur. Ünlü isim klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. 13 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasının adı Gökhan annesinin ise Banu’dur.  Avrupa’da dereceler aldıktan sonra Türkiye’ye dönen Alya, Rising Star yarışmasına katıldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Ozan Doğulu Orkestrası’nda solist olarak yer alarak “Efsane” şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. 2019 Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla sesini duyuran Alya, aynı sene “Gücün Varsa” teklisini çıkardı. Dolgulu dudaklarıyla, keskin bakan gözleriyle birçok kişinin merakını cezbeden Alya, takipçi sayısını epeyce artırmayı başardı.

İnstagram adı @alyaofficial dir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir