Çakal Dövmeli Kız Kısmetse Olur Aybüke Çangal Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Boynuna “Çakal” yazan bir dövme yaptıran kız olarak akıllara yer eden Tiktok fenomenlerinden olan Aybüke’nin hayatı hakkında birçok şey merak ediliyor. Neden bu dövmeyi ilk bakışta en net görülen yerlerden birine yaptırdığı da şaşırtıyor. Çakal dövmesinin rap şarkıcısı olan Çakal’dan dolayı olduğunu söylemişti. Gerçek adı Emirhan Çakal olan rapçi ile aralarında aşk olduğunu iddia ederek öyle bir izlenim yaratmaya çalışmıştı. Şimdi ise Aybüke’nin adı “Kısmetse Olur Aşkın Gücü” adlı evlilik programıyla tekrar gündemde. Bir döneme damga vuran programlardan olan Kısmetse Olur, yeni bölümleriyle YouTube üzerinden yayınlanacak.

aybuke cangal

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Aybüke Çangal kimdir? Aybüke Çangal TikTok ve Instagram hesabı nedir? Aybüke Çangal kaç yaşında? Aybüke Çangal’ın sevgilisi var mı? Aybüke Çangal ve rapçi Çakal sevgili miydi? Aybüke Çangal boyu, yaşı ve kilosu nedir?

Kısmetse Olur’un merak edilen isimlerinden olan Aybüke 2001 doğumludur. Tiktok fenomeni olan Aybüke Çangal, boynunda yazılı olan çakal dövmesiyle tanınmıştır. Aybüke Çangal, üniversite eğitimini Beden Eğitimi üzerinde yaptığını açıklamıştı. 1.73 metre boyunda ve 58 kilo ağırlığında olan Aybüke, Akrep burcu. Sevgilisi olmadığı bilinen Aybüke, adını boynuna dövme yaptıracak kadar çok sevdiği Çakal ile de bir birliktelik yaşamadı… Yoğun tepkiler üzerine dövmesini sildirdi.

aybuke cangal cakal dovmeli

Toplam 1.2 milyon takipçisi ve 65.6 milyon beğenisi olan Aybüke aktif bir şekilde içerik üretmeye devam ediyor. Aybüke’nin TikTok hesabı ise ‘@aybukeyim’

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir