Burcu Çetinkaya Neden Kapandı?

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya bugünkü hayatından çok farklı bir yaşama sahipti. İçki, sigara, eğlenceye dair ve varsa hayatındaydı. İyi de para kazanıyordu ancak hayatında hep tutunacak bir şeylerin eksikliğini hissediyordu. İçkiyi 6-7 yıl önce tamamen hayatından çıkardığını ve gizli gizli namaz kılmaya başladığını söyledi. Biz onun yaşadığı bu içsel süreçleri bilmediğimiz için birden bire karşımıza kapalı olarak çıkınca şaşırdık.

Tüm gözler Burcu Çetinkaya’nın üzerine çevrilince röportaj yapmak isteyenler sıraya girdi: “Ben kapanma kararını kendi manevi yolculuğum nedeniyle aldım. Çünkü insan maneviyattan eksik olmasının zararlarını görebiliyor. Gece geziyordum ama ‘Ah ne güzel eylendim’ diyemiyordum. Kazanıyorum ama yine çok mutsuzum. Bir şey eksikti hayatımda. Ne olduğunu bulamıyordum bir türlü.”

“10 yıl önce sigarayı bıraktım. İçkiyi bırakalı 6-7 yıl oldu. . Namaz kılmaya 3 yıl önce başladım. Gizli gizli namaz kıldığım oldu. Sonra farz ibadetlerin gizlenmemesi gerektiğini öğrendim ama bu seferde samimiyetim sorgulandı. Ama ben hiç kimseyi yargılamıyorum. Çünkü bu benim manevi yolculuğum.”

1981 doğumlu Burcu Çetinkaya’ya yeni hayatında başarılar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir