Beşiktaş Sevdası Sonsuz Olanlara Unutulmaz Hediyelikler

1903 yılında İstanbul’da kurulan bir spor kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, tescil edilen ilk Türk spor kulübü olma özelliğini de taşıyor. Bu futbol kulübüne gönül vermiş fanatik kişiler, her ne koşulda olursa olsun takımlarına destek vermeye devam ediyorlar. Bir futbol karşılaşmasından sonra galibiyeti herkes ister ancak bir Beşiktaşlı yense de yenilse de takımına destek vermeye devam eder.

 

Beşiktaş fanatikleri için alınabilecek hediyeler

Her yaştan fanatik Beşiktaşlı için alınabilecek bir hediye alternatifi mutlaka vardır. Orijinal bir hediye olsun, aynı zamanda da unutulmaz bir hediye olsun istiyorsanız lisanslı ürünlere göz atabilirsiniz. Bebek fanatikler için de lisanslı mama takımları alınabilir.

Çay kahve seven fanatik Beşiktaşlı bir arkadaşınız varsa onun için porselen takımları tercih edebilirsiniz. 2 kişilik çay fincan takımı porselenden üretilmiştir. Çay fincanları 192 cc’dır. İki kişilik takımlardan daha fazla satın alarak kişi sayısını artırabilirsiniz. Lisanslı ürünler bulaşık makinesinde yıkanabilir.Fırın ve mikrodalga fırın kullanımına uygundur.

Orijinal bandrollü Beşiktaş lisanslı ürünlerinden biri olan pasta ve servis tabağı takımlarını düşünebilirsiniz. Pasta ve servis tabakları da yine porselenden üretilmiştir. Birbirinden anlamlı ürünlere mutlaka göz atmalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir