Aşkolandın Larin Kayataş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Gündemde yankı bulan haberlerin kahramanı olan kişi “Aşkolandın” takma adıyla Tiktok hesapları bulunan kişi Doktor Larin Kayataş hakkında birçok şey merak ediliyor. Larin Kayataş ne doktoru şeklinde aramalar da devam ediyor. Tıp Fakültesi mezunu olan Kayataş, pratisyen hekim olarak görev yapıyordu.

Aşkolandın Larin Kayataş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Larin Kayataş, 2021 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak atanmış ve yaklaşık 1 yıl bu görevi sürdürdükten sonra trans kadın olduğu anlaşılarak memuriyetten men edilerek görevine son verildiği iddia edildi. Yıllardır verdiği hukuk mücadelesinin sonuna gelerek görevine iade edileceği ve maaş alamadığı her gün için geri ödeme yapılacağı söyleniyor. Görevine atandıktan sonra hal ve hareketlerinden şüphelenen hemşirelerin kendisi hakkında yüzlerce dilekçe yazdığını söylüyor.

larin kayatas erkek hali eski hali askolandin

24 Yaşında olan Kayataş, aslen Gazianteplidir. Gaziantep’te bulunan Fen Lisesi’ni yatılı olarak tamamlamasının ardından, üniversite sınavında ilk bin kişiden birisi oldu. Asıl adı Toprak Cingöz olan doktor, Cerrahpaşa Üniversitesi mezunudur. Son zamanlarda ise İnstagram paylaşımlarıyla takipçi sayısını artırmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir