Karan Bebek İlk Kez Görüldü

Oyuncu Fahriye Evcen, 2017 yılında 3,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuştu. Fahriye Evcen, Nisan ayında doğan 8 aylık olan oğulları Karan’ın yüzünü ilk kez gösterdi. Kendi kullandığı Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Evcen, fotoğrafı yorumlara kapattı.

karan bebek ozcivit
Karan Özçivit

Karan Özçivit kime benziyor?
Magazin sayfalarında paylaşım ve beğeni rekoru kırdı. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafa yorumlar yağdı. Herkes, bebeğin babasına benzediğini yazdı.

Fahriye Evcen kimdir?
4 Haziran 1986 yılında Solingen Almanya’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir.  1,74cm boyundadır.

fahriye burak ozcivit

Fahriye Evcen nasıl ünlü oldu?
Türkiye’de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan‘ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen’i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Gün ortası bir kadın programına izleyici olarak katılmak ona büyük şans getirdi. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Sonrası ise çorap söküğü gibi geldi. Şimdilerde herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Burak Özçivit nasıl ünlü oldu?
Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi’nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu..
2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve “gelecek vadeden” seçilmiştir. Sonrasında ise oyunculuğa geçiş yapmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir