Adriana Lima Reklamda Oynuyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında iş adamı Malkoç Süalp’le evlenen Bade İşçil, şu an bir aylık hamile. Reklam yüzü olduğu epilasyon kremlerinin ilk reklamında oynamıştı. Reklam gereği bacaklarının güzelliğinin, pürüzsüzlüğünün ve vücudunun inceliğinin görünmesi gerekiyor. Hamile kalınca ikinci reklamda oynayamayacağı için anlaşması feshedildi. Oysa ki çok uzun vadeli bir antlaşma imzalanmıştı.

Yeni bir isim arayışına giren firma teklifi Brezilyalı manken Adriana Lima’ya götürdü. Adriana Lima zaten Acun Ilıcalı ile Tv8 kanalında çalışmalara başlıyor. Reklam filmini de kabul etti. Artık Veet markasının yeni reklamlarında Adriana Lima’yı göreceğiz.

1981 doğumlu Brezilyalı süper model. Mavi gözleri, kahverengi saçları ve düzgün vücuduyla dünyanın en çekici ve en güzel kadınları arasında gösterilen Lima, en çok Victoria’s Secret’la olan çalışmalarıyla tanınıyor. 14 Şubat 2009’da NBA’de oynayan basketbolcu Marko Jarić ile evlendi. 15 Kasım 2009’da ilk kızı Valentina Lima Jarić dünyaya geldi. İkinci kızı Sienna Lima Jarić 12 Eylül 2012’de dünyaya geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir