İSMEK’in (İstanbul Meslek Edindirme Kursları) Feshane’de düzenlediği geleneksel sergisi ziyaretçilere açıldı. 17. Genel Sergi ve Festivali 22 Haziran tarihine kadar, 10:00 ile 19:30 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.
İstanbullulara ücretsiz olarak meslek edindirme amacıyla açılan kurslar şehir genelinde harika çalışmalar yürütüyor. Birçok insana yeni iş olanakları sağlıyor. İster hobi isterseniz de ciddi anlamda iş sahibi olabiliyorsunuz. Profesyonel anlamda kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları görme ve satın alma olanağı da buluyorsunuz.
Sergide kuyumculuktan bebek şekeri yapımına, yemekten minyatüre, moda tasarımından resme, kırk yamadan örgüye, iğne oyasından çiçek yapımına birçok alanda ürünü görebiliyorsunuz.
En beğendiğimiz çalışmaları sizin için görüntüledik.
Z Kuşağı Anneler Neleri Değiştiriyor? Dijital çağın çocukları büyüdü ve artık anne oluyor. 1997–2012 yılları…
Çocuklu Kadınlar İçin Zaman Yönetimi Stratejileri Anne olmak tam zamanlı bir iştir. Üstelik pek çok…
2025’in En Yeni Dekorasyon Trendi: Sessiz Lüks (Quiet Luxury) Evler Gösterişsiz ama Kusursuz Bir Şıklık…
Yerli Tatil Cennetleri: 2025’te Popülerleşen 7 Yeni Yer 1. Amasra (Bartın) Karadeniz’in sakin sahil kasabası…
2025’in En Popüler Fit Tatlısı: Yoğurtlu Mozaik Pasta Tarifi Yoğurtlu Mozaik Pasta, hem pratik, hem…
Yapay Zekâ Çağında Kaybolmayan 7 Meslek Yapay zekâ (AI) her geçen gün daha fazla iş…