Yeni Sihirli Annem Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Exxen isimli yayın platformunda birçok ünlü isim yer alacak. Kızı Melisa çok sevdiği için Ilıcalı, diziyi yeniden çekme kararı aldı. Dizinin tüm dölümleri Exxen TV’de yayına girecek. Exxen’in yayın ücretinin aylık 8 TL olacağı söyleniyor.

sihirli annem yenisezon

Evin hanımı Betüş’ü Açelya Topaloğlu canlandıracak. Açelya Topaloğlu’nu Güldür Güldür Show’dan tanıyoruz. 1986 doğumlu Topaloğlu, 16,2 cm boyundadır. Sihirli Annem Betüş karakterini canlandıran Açelya Topaloğlu sarı saçları ile eski Betüş’e çok benziyor. Evin babası olan Sadık’ı ise Emre Altuğ canlandırıyor.

Evin oğlunu Egemen Uysal canlandırıyor. 10 yaşındaki küçük oyuncunun daha önce reklam deneyimleri bulunuyor. 8 yaşındaki Cemre Demircan, evin kızı olan Ceren’i canlandırıyor. Dizideki kızıl saçlı kız olan Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandırıyor.

Dizideki Yavuz karakterini, daha önce Survivor’dan tanıdığımız Ogeday Girişken canlandırıyor. 1992 doğumlu oyuncu, Eda’nın eşi olarak karşımıza çıkıyor. Esmer oyuncu Eda’yı ise Tara Mcmillen oynuyor. Eda karakterini önceki yıllarda canlandıran isim olan Defne Joy Foster, elim bir hadise sonucu hayatını kaybetmişti.

ogeday sihirliannem

Tara Mcmillen Kimdir?
Tara Mcmillan
 genç bir tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim alan Tara Mcmillan Unit Talent Menajerliğin oyuncusudur. Tara Mcmillan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından 2019 da mezun olmuş ve 2 yıldır tiyatro sahnelerinde yer almıştır.

taramcmillen

Yeni bölümler 45 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak ve sadece Exxen’den izlenebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir