Tuğçe Baltacı Annesiyle İlgili Bilinmeyenleri Anlattı

Gülen yüzü, enerjisi ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri çeken Tuğçe Baltacı, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. İnstagram üzerinden geniş bir takipçi kitlesiyle iletişim halinde bulunan Baltacı, ara sıra kendisine yöneltilen soruları cevaplıyor. Ailesiyle ilgili merak edilenleri ilk kez cevapladı ve bir daha bu konuları açmayacağını söyledi. O bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinin altında aslında çok acı gerçeklerin olduğunu ilk kez anlattı.

tugce baltaci tuceliztos

Tuğçe Baltacı Tuceliztos’un ailesi nerede?

Babasından bahsetmek istemediğini ifade eden Baltacı, belli ki babasıyla çok zaman geçiremedi ve babasının varlığını hissedemedi. Belki de babasına dair kötü hatıralara sahip. Babası şu an hayatta değil.

Annesiyle ilgili gerçeği ise ağlayarak anlattı. Baltacı, 16 yaşındayken annesinin intiharına şahitlik eder. Boynuna astığı iple intihar eden annesini o haliyle görerek ipten indirse de kurtaramaz.. Ve bu hatıra yıllarca onun unutamayacağı sahnelerden biri olarak yerini alır. Neşeli görünen insanların da aslında sakladığı bazı gerçekler, yaşanmışlıklar olabiliyor.

İnstagram adı tuceliztos olan Baltacı’nın ilkokula giden Eliz adında bir kızı var. Anne kız olarak şarkılar söyleyip animasyon klipleri YouTube üzerinden dinleyicilere sunuyorlar. Üzümlü Kekim, Vişneli Turtam ve Tarçın adlı şarkıları çok sevildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir