Tripkolic Seda Sular Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

2000li yılların popüler isimlerinden biri olan Tripkolic lakaplı Seda Sular, son günlerde “Sana Yanarım” şarkısıyla Spotfy listelerinde tekrar çıkışı yakaladı. Sonu Gelmez, Gözlerinin Yeşilini Özledim, Gözleri Var Ya, Yalnız Beni Sev, Gidemem Senden, Tutuşsun Ellerin gibi tanınmış şarkılarla büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. O dönem birçok genç kız ve erkek bunalımlarını, aşk acılarını bu şarkılarla yaşadı. Seda Tripkolic’in gerçek adı Seda Sular’dır. ‘Gözlerinin Yeşilini Özledim’ adlı parçanın nakarat kısmını ise Gökhan Kobaza seslendirmektedir.

tripkolic seda sular

24/11/1989 yılında dünyaya gelen Seda Sular Pendik’te doğmuştur. “Gözlerinin Yeşilini Özledim” isimli parça ile iyi bir çıkış yakalayan Seda Tripkolic, uzun süredir müzik piyasasından uzak kalmıştı. Seda Tripkolic’in baba tarafından aslen Diyarbakır Erganili olduğu bilinmektedir.

Arama motorlarında en çok karşılaşılan sorulardan birkaç tanesi de Seda Tripkolic boyu kaç cm ve burcu nedir soruları olmuştur. Seda Tripkolic, 1,59 m boyunda ve ateş grubu burçlarından biri olan Yay burcudur.

Gökhan Kobaza kimdir, aslında birçok müzik sever tarafından tanınan bir rap şarkıcısı olmasına rağmen fazla göz önünde bulunmayı tercih etmemektedir. Hâl böyle olunca Gözlerinin Yeşilini Özledim şarkısındaki erkek kim sorularının aratılmasına sebep olmuştur.

Seda Tripkolic Neden Tutuklandı, Neden Hapse Girdi?

 3.1 milyon gelir elde ettiği anlaşılan Mehmet T. liderliğindeki çeteye düzenlenen operasyona adı karışmıştır. Kendisi inkar etse de hesabında olayla bağlantılı olduğu iddia edilen yüklü miktarda para ve çete üyeleriyle yaptığı telefon görüşmeleri olduğu öne sürüldü.
Çetenin dolandırıcılıktan elde ettiği paralarla İstanbul Esenyurt’ta bir daire, Şanlıurfa’da 15 daire satın aldıkları iddia edildi. Şüphelilerin, satın aldıkları piyasa değeri 12 milyon lira olan 16 daire ve 5 lüks otomobil ile banka hesaplarında bulunan 1.5 milyon liraya da el konulmuştu.

Seda Tripkolic Sevgilisi Var Mı Evlendi Mi?

Kendisi zaman zaman bazı kişilerle anılsa da henüz evlenmemiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir