Serenay Sarıkaya Akbank Reklamında!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Akbank’ın çekeceği yeni reklam filminde rol almaya başladı. Kırmızılar içinde çekimlerine başlanan filmde Sarıkaya’ya genç dansçılar eşlik etti. Çekimler tamamlanarak film montajları bittikten sonra TV ekranlarında ve bilboardlarda onu sıkça göreceğiz.

serenay sarikaya akbank reklami

Serenay Sarıkaya Kimdir?
Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992’de Ankara’da Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya’nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir süre ailesiyle Antalya’da yaşayan Sarıkaya, 7 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasından sonra babasının başka bir evlilik yapması üzerine annesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya başladı.
Yanında babası olmadan büyüyen Sarıkaya bir röportajında bu durum için “Bir kız çocuğunu, hele gelişim aşamasında baba faktörü bu kadar önemliyken, babasız büyütmek büyük olay.” dedi. O dönemde Antalya’da yaşayan ve İstanbul’da yaşama fikrinin korkutucu olduğunu da söyleyen Sarıkaya, annesine oyunculuk yapmak istediğini söylemesi üzerine İstanbul’a taşındılar. Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesinde tamamlayan Sarıkaya, üniversite eğitimini yurt dışında tamamlamak istemiş, ancak üniversite eğitimi almamıştır. Çocukken oyuncu olmayı düşünmeyen Sarıkaya, modellik yapmayı istiyordu. Uzun süre voleybol oynadı ve bir dönem basketbolla ilgilendi. Ayrıca bir süre de tenis oynayan Sarıkaya, kariyeri öncesinde latin danslarıyla da ilgilendi. 15 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’na katılan Sarıkaya, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başladı.

serenay sarikaya akbank

Serenay Sarıkaya üniversite okumadı mı?
Serenay Sarıkaya eğitimini yarıda bırakarak üniversite okumamıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir