Paul Alexander 69 Yıldır Çelik Bir Akciğerle Yaşıyor

Paul Alexander’in öyle bir hikayesi var ki dinleyenler bu azim karşısında duyduklarına inanamıyor. Bu hayat hikayesi, hayatından memnun olmayan sıradan insanlar için ibretlik bir özellik taşıyor. Henüz beş yaşındayken yaşadığı çocuk felci sebebiyle 69 yıldır “çelik ciğere” mahkum olarak yaşamını devam ettiren Paul Alexander ne olursa olsun yaşadıklarına rağmen yılmadı. 74 yaşında olan Paul boyundan aşağısının tamamen felçli olmasına rağmen bir çok başarıyı yakalamayı başardı. Paul için yapılan hava geçirmez cihaz, hastanın boyun çevresini sıkarak ciğerlerine oksijen çekmesine yetecek kadar bir vakum oluşmasını sağlıyor.

paul

Paul Alexander Kimdir?

Paul üniversiteye gitti ve bir avukat oldu. Duruşmalar esnasında tekerlekli sandalye kullanarak idare etti. Nefes alma problemleri nüksetmeye başladığında da makinasını daima yanında götürdü.

Alexander, ekipman üreticilerinin ve sigorta firmalarının 2015’te bakım kapsamından çıkarttıkları çelik ciğerinin çalışır durumda kalması için otomobil tamircilerine güveniyor. Yaşadığı tüm bu zorluklara rağmen Alexander üniversiteye gitti ve bir avukat oldu. İnsanların kendisini gördüğünde dehşete düştüklerini belirten Alexander ağızıyla kalem tutarak kitap yazıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir