Nalan’ın Gerçek Annesine Ne Oldu?

Kanal D’nin trendler listesinden düşmeyen, izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, her bölümü ile merak yaratmaya devam ediyor. Dizide anne rolünde olan, Nalan’ın anneciğim diyerek seslendiği Feride, aslında Nalan’ın öz annesi değil. Zaten yaşça da oldukça büyük göründüğü için annesi olmadığından herkes şüpheleniyor. Aslında Feride, Nalan’ın öz anneannesidir..

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hikayelerden uyarlama yapılarak hayata geçirilen dizideki olaylar birebir yaşandığı için daha çok ilgi uyandırıyor.

camdaki kiz

Camdaki Kız Nalan’ın Annesi Nerede? Neden Öldü?

Dizide Sema adıyla bir hayal olarak ara ara gösterilen beyaz giyinmiş kadın, Nalan’ın öz annesidir. Yıllar önce dayısının tecavüzüne uğrar ve hamile kalır. Bu hamilelikten Nalan’ı dünyaya getirir. Nalan’ın doğumu sırasında da hayatını kaybeder.. O günden sonra Nalan’a anneannesi Feride bakar. Feride, öz kızını erkeklerden koruyamadığı için torununu koruyabilmeyi kendisine görev edinir. Nalan’a korse giydirerek kendi içini rahatlatır. Nalan’ın annesi Sema ise ara sıra onun gözüne görünmeye devam eder. Nalan ise gerçeği, çok uzun zaman sonra öğrenecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir