Merve Boluğur’un Gelinlik Modeli

Oyuncu Merve Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde Dj Mert Aydın ile evlendi. Daha önce Murat Dalkılıç’la bir evlilik gerçekleştirmiş ancak umduğu mutluluğu bulamamış, 2 yıl içinde boşanmıştı. Kısa süredir birliktelik yaşadığı “Kocam” şeklinde hitap ettiği Mert Aydın’la beklenmedik sürede evlenmesi takipçilerini şaşırtsa da herkes onun iyiliğini dilemeyi ihmal etmedi. Sosyal medya hesabından hızlıca gelinlikli paylaşımlar yapan Boluğur, isminin yanına yeni soyadı olan Aydın’ı eklemeyi de unutmadı.

Gelinlik modeli merak edilen Boluğur’un seçimi, kabarık ve taş işlemeli bir modelden yana oldu.

merve bolugur gelinlik
merve bolugur gelinligi

Önceki evliliğinde ise sade ce kabarık olmayan bir model tercih etmişti.

merve bolugurun gelinligi

Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın düğünü Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi. Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nin hazırlığında kaldı ve bıraktı. 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan Acemi Cadı dizisiyle ünlü oldu. Küçük Sırlar dizisinde oynadığı fitne fesat karakterle ise kariyerinde zirve yaptı.

Merve Boluğur’un Eşi Mert Aydın Kimdir?

Miya Beach’te konserler ve etkinlikler yapan Dj Mert Aydın, plaj eğlencelerine eğlenme katan biri. Başarılı projelerde yer alan Aydın, eğlence yerlerinin aranan isimlerinden biri. 6 Mart 1987, İstanbul doğumludur. 14 yaşındayken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başlayan Aydın’ın müziğe ilgisi çok küçük yaşlardayken başlamış. Ailesi müzik eğitimi almasına sıcak bakmasa da ona engel olamamışlar. Connetction DJ Academy’de sertifikalar veren eğitim kuruma olarak işlevlerine devam etmektedirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir