Mehtap Algül Kimdir Nerelidir?

Ünlü YouTuber Reynmen’in sevgilisi olduğu için hakkında birçok şey merak edilen Mehtap Algül’ün kim olduğuna bakalım. Asıl adı Yusuf Aktaş olan Reynmen, son dönemlerde çıkardığı şarkılar ve giyim tarzı ile oldukça kendisinden söz ettiriyor. Mehtap Algül hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle burada olacak.

Mehtap Algül hakkında merak edilenler
Mehtap Algül Türk sosyal medya fenomenlerinden biridir. Algül youtuber aynı zamanda ınfluencer ve marka yöneticisi olarak çalışıyor. Daha önce sosyal medya paylaşımları ve oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı iddia edilen aşk dedikoduları ile gündeme gelmişti. Şimdi ise Reynmen ile sevgili olduğu biliniyor.

mehtap algul kimdir mehtap algul reynmen sevgili mi 29c81

Reynmen’in sevgilisi kim?
Mehtap Algül gerçek ve tam adı ile Mehtap Naz Algül 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimi ile beraber iş hayatında İhracat Genel Müdürlüğü, Uluslarası Projelerde, Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü, Sosyal Medya Direktörü olarak çalıştı.

Mehtap Algül YouTube video içerikleri ile hızlı bir yükseliş yakalayarak kameraların arkasında bilinen ve hatırı sayılır ünlülerle çalıştı. Bir dönem storylerinde Reymen paylaşımları yaparak dikkateli üzerine çekti. Mehtap Algül magazin dünyasında bir dönem oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddiası ile gündeme geldi. Kendi hesaplarında Berkcan Güven, Efe Uygaç, Cem Kenar, Burak Yörük, İrem Çalhan gibi sosyal medyada popüler olan fenomenlerle çektirdiği fotoğraflarla bilinmektedir.

Mehtap Algul kimdir nereli yasi kac boyu kilosu burcu

Mehtap Algül boyu kaç
Mehtap Akgül bekar olup, boyu 1.69 kilosu 52 kg’dır. Günümüzde Bahşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan BAU NEXT’in yöneticiliğini yapmaktadır. Influencer olarak çalışmakta ve içerik üretmeyi sürdürmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir