iamnotshane Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Maybe My Soulmate Died isimli şarkı ile Spotify gibi müzik platfromlarının Türkiye Viral listelerde yer almayı başaran ve merak edilen isimlerden olan iamnotshane kimdir ?

iamnotshane kimdir nereli gercek adi nedir

iamnotshane sahne adıyla tanınmış olan Amerikalı bir şarkıcı ve söz yazarıdır. iamnotshane gerçek adı nedir ? Shane Niemi 2 Ağustos 1995’te Los Angeles doğumludur. iamnotshane nereli ? sorusunun cevabı da aslen Amerika’lıdır.

Gösterişli dans stiliyle tanınan, 2016 yılındaki “Insecure” adlı şarkısının müzik videosu, Michael Jackson’ın Anti-yerçekimi yalınının bir versiyonunu içeren viral hale geldi ve 5 milyondan fazla kez izlenmiştir. Niemi 8 yaşından beri sahne alıyor ve 12 yaşında orijinal şarkılar yazmaya başladı. [3] 2014 yılında “Sinister” için ilk müzik videosunu yayınladı. Bir yıl sonra ilk EP’si Sad’ı çıkardı . 2016 yılında Insecure için yaptığı müzik videosu viral oldu ve şu anda YouTube’da 5,3 milyondan fazla izlenmiştir.

Daha sonra sahne adını iamnotshane olarak değiştirdi ve kendi adını taşıyan EP iamnotshane’yi 2020’de Avant Garden and Island aracılığıyla yayınladı.2020’de Fransız yapımcı/DJ Michael Calfan , Afterlife’ın bir remiksini yapmıştır.

Bilinmeyen nedenlerle Avant Garden ve Island Records’tan ayrıldı ve 2020’nin sonlarında bağımsız olarak single’lar yayınlamaya başlamıştır.

2021 yılında moda dergisi Vanity Teen için bir sanatçı olarak başlangıçlarını ve günümüzdeki etkisini anlatan bir röportaj vermiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir