Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Kırmızı Oda dizisindeki Can karakteri ile hafızalara kazınan oyuncuyu, bu kez de Kanal D’de başlayacak olan Camdaki Kız dizisinde Sedat karakteri ile göreceğiz.
Hayali bir karakter olan Can, sadece Boncuk’a görünüyor ve onunla şarkı söylüyordu. Bu kez Sedat karakterini herkes görebilecek.

feyyaz serifoglu

Camdaki Kız Sedat Karakteri Kimdir?

Sedat’ın gerçek adı, Feyyaz Şerifoğlu’dur. Feyyaz Şerifoğlu, 1991’de Rize’de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan “Gidene” şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu’da Tekstil Mühendisliği mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasında, Murat Boz’un takımında yer aldı. Ajda Pekkan’ın dikkatini çekerek, vokalistliğini yaptı.

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, bugüne kadar belki de kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, başrollerini; Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Camdaki Kız sürükleyici hikayesiyle izleyici tarafından merak ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir