Fatih Yasin Evlendi Mi?

Sosyal medyada ünlü olan ‘Kafalar’ grubunun üyelerinden Fatih Yasin, avukat sevgilisi Sena Güzeldağ ile 5 Haziran tarihinde, sade bir törenle evlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, nikaha maske ile katılan ekibin diğer üyeleri Atakan Özyurt ve Bilal Hancı nikah şahitliğini yaptı.
Fatih Yasin 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, “Eşimin gözlerine baktığımda ne kadar şanslı ve özel olduğumu anlıyorum. Bir o kadar özel, merhametli, sevgi dolu, saygı dolu, iyiliksever, hayvansever, duygusal ve kelimelerle ifade ettiğimin daha fazlası olan eşim başta olmak üzere yanımda olan tüm dostlarıma ve aileme çok teşekkür ederim. Umarım sizler de hayatınız boyunca hep doğru ve iyi insanlarla tanışır, iyiliği paylaştıkça çoğaltırsınız. Bizleri seven, destekleyen ve sevgimizi paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgiler…” mesajını paylaştı.

fatih yasin evlendi

Sena Güzeldağ kimdir?
Aydın barosuna kayıtlı bir avukat olan Güzeldağ’ın hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Sosyal medya hesapları gizli olduğu için şimdilik bildiklerimiz bu kadarla sınırlı.

Fatih Yasin kimdir kaç yaşında?
1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Yasin’in burcu akreptir. İstanbul doğma büyüme olan başarılı sosyal medya fenomeni 1.68 cm uzunluğunda ve 64 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan sosyal medya fenomeni annesi Kastamonulu babası ise Sivaslıdır. Kısa boyuyla grup içinde sürekli dalga geçmektedirler.

Atakan Özyurt’un sevgilisi yok mu?
Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in nikah törenlerinde, Atakan Özyurt sevgilisi yokmuş gibi yalnızlık pozları verse de geçtiğimiz günlerde nişan yaparak takipçilerini şaşırtmayı başarmıştır. Haber editörü olan Selen Kaldırım ile nişanlanan Özyurt’un yakın zamanda evleneceği tahmin ediliyor. Birer ay aralıkla yaptıkları nikahlara bakılırsa Atakan ile Selen de Ağustos ayının sonunda veya Eylül içinde evlenebilir. Gruba eş olarak katılan kızların grubun devamında bozgun yaratıp ayrılıklara sebep olabileceği düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir