Emrullah Sürmeli Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Baba – Bedel isimli şarkısı ile Youtube gibi tüm listelerde ilk sıralarda görülen şarkıcı Emrullah Sürmeli Kimdir ? Kendisi hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

emrullah surmeli kimdir nereli kac yasinda

Sinema ve dizi oyuncusu olarak bilinen ve tiktok gibi platformlarda da çok fazla takipçiye ulaşan Sürmeli artık müzik piyasasında da ismi geçen bir kişi. Emrullah Sürmeli nereli ?Aslen Adana’lıdır. Emrullah Sürmeli kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 21 yaşında olup 2000 yılında Adana’nın Karaisalı ilçesinde doğmuştur. Karaisalı Lisesi mezunudur. Babası Adana’da bir restoran işletmektedir Emrullah da zaman zaman burada garsonluk yapmıştır.

Rol aldığı ilk dizi Sıfır Bir oldu. Bu dizi sayesinde ünlü olan oyuncu. Sıfır Bir dizisinin devamı sayılan Sokağın Çocukları dizisinde de rol aldı.2020’de Sıfır Bir’in sinema filmi versiyonunda da oynadı. Sinema ve dizi oyuncusu Emrullah Sürmeli’nin Instagram hesabı ’emrullahsurmelii’dir ve 511 bin takipçisi bulunmaktadır. Kişinin Kürt olup olmadığı da merak ediliyor. Emrullah Sürmeli Kürt değildir.

Zaman zaman öldüğü şekilde söylentiler çıksa da gerçeği yansıtmıyor. Kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir