Ebrar Karakurt Sevgilisini Paylaşınca Olay Oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Ebrar Karakurt, maskülen tavırları ile biliniyordu. Kısacık saçları, maskülen giyim tarzı, sesi, duruşu ve konuşmalarıyla dikkatleri çeken bir sporcuydu. Tokyo Olimpiyatları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla başarılı bir performansa imza atan ve sampatik tavırlarıyla birçok sporseverin beğenisini kazanan Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 doğumlu ve 1,96 cm boyundadır. Sosyal medya hesabında binlerce takipçisi olana Karakurt, dün kız arkadaşı ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Lezbiyen olduğunu ilan eden Karakurt, bazı kesimlerden tepki toplarken bazıları tarafından da destek mesajları aldı. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırmak zorunda olsa da çoğu kişi durumu anladı.

ebrar karakurt sevgilisi

Ebrar Karakurt’un sevgilisi İmge kimdir?
Milli takımdan arkadaşı Naz Akyol da Ebrar için bir paylaşım yaptı. Akyol paylaşımında, “Ne konuşulursa konuşulsun, herkesin bilmesi gereken en önemli şeylerden biri Ebrar’ın, hakkında söylenen hiçbir şeye takılmayacağıdır! O sadece kendi işini en iyi şekilde yapabilmeye bakar. Gerisi de ne beni, ne sizi, kısaca kimseyi ilgilendirmez!” ifadelerini kullandı.
Sarı saçlı İmge ile aralarının limoni olduğu bilinen Ebrar, görünen o ki artık barıştı.

17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Ebrar Karakurt’un babasının adı İsmail Karakurt’tur. Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Ebrar’ın boyu 1.96’dır. Smaça zıpladığında 3,21 m, bloğa çıktığında ise toplam boyu 3,10 metreye kadar çıkmaktadır.

ebrar karakurt sevgilisi imge

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir