Dilan Polat’a Muhteşem Doğum Günü Kutlaması

Ünlü iş kadını Dilan Polat, trajik hayat hikayesini anlattıktan sonra gündeme bomba gibi düşmüştü. Dün akşam ise doğum günü kutlaması ile dillere dolanmayı başardı. Eşi Engin Polat, doğum günü hediyesi olarak lüks bir araç ile birlikte pırlanta mağazası hediye etti. Davetlilere 2 saat boyunca müzik ziyafeti sunan Hande Yener, “Eşiniz olan arkadaşım Dilan Polat’ı mutlu etmek için elinizden geleni yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Ben de genelde hediyelerimi kendim alırım, para harcamayı çok seviyorum” dedi.

engin dilan polat handeyener

İstanbul’da yapılan kutlamaya birçok ünlü influencer katıldı. Güzellik ve estetik merkezleri zincirine sahip olan Dilan Polat, 32 yaşına girdi. Yıllar önce yaşadığı çocukluk travmalarını bir YouTube kanalında anlatmıştı. Babasının annelerini nasıl gözlerinin önünde öldürdüğünü anlatırken o anları adeta tekrar yaşıyordu.

engin dilan polat hediyesi
hediye edilen otomobil

 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Dilan Polat nereli ? kendisi İstanbul’da doğmuş ve aslen de Ankaralıdır. Türk manken ve modeldir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasına katıldıktan sonra tanınmaya başlamıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir