Çocuk Odası Nevresim Modelleri

Çocuk odalarının cıvıl cıvıl, masalsı bir görünüme kavuşmasında, yatakların üzerindeki nevresimlerin büyük payı var. Rengarenk nevresim takımları, odalara farklı bir hava katarken, çocukların hayal güçlerini de geliştiriyor. Sevilen çizgi film karakterlerinin figürleriyle bezenmiş nevresim takımlarına ne dersiniz?
Çocuklarınız bu nevresim takımlarına bayılacak ve renkli rüyalara dalacak.

Hobby Home Collection tarafından tasarlanan, TRT 1’in sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa ve Cartoon Network kanalında yayınlanan Kral Şakir’in karakterlerini farklı modellerle satın alabilirsiniz. Kral Şakir nevresim takımlarının 4 farklı modeli bulunuyor. Muhteşem Dedektifler, En Kral Şakir, Canan ve Surf modellerinden beğendiğinizi, en uygun fiyatla satın alabilirsiniz.

Rafadan Tayfa nevresim takımlarının ise 2 farklı rengi bulunuyor. Yeşil veya mavi modellerden istediğinizi seçerek çocuğunuza sürpriz yapabilirsiniz. Erkek çocukların daha fazla sevdiği bir çizgi film olan Rafadan Tayfa’yı kız çocuk odaları için de tercih edebilirsiniz. Kral Şakir’in Canan modeli ise pembe renkten oluştuğu için kız çocuk odalarına çok yakışıyor.

Modellerin büyük hallerini görmek için üzerine tıklayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir