Canan Ulugöl Jul Markasıyla Karşımızda

Sosyal medya fenomenlerinden olan Canan Ulugöl, kendine has giyim tarzıyla takipçilerinin beğenisini kazanıyordu. Farklı markalara ait olan ürünleri üzerinde göstererek tanıtım yapan Ulugöl, sonunda kendi markasına ait ürünleri kullarak onları tanıtmaya karar verdi. Jul adını verdiği marka üzerinden kıyafetler, çantalar ve ayakkabılar satışa sunacak.

julugol jul

Jul markasının açılımı anlamı nedir?

Julugol da denen marka, J. Ulugöl demek oluyor. Çok sevdiği kedisi Junios’u kısa süre önce kaybeden Ulugöl, kendi soyadı ile kedisinin adını birleştirdi ve markasını yarattı. Sevimli kedisi ile kendi yüzünü birleştirerek marka logosunu tasarladı. Logo tasarımı da yine takipçilerinden büyük beğeni kazandı.

canan ulugol

Canan Ulugöl kimdir?

Ulugöl aslen Tokatlı ve İsviçre doğumludur. İlkokulu İsviçre’de okuduktan sonra ailece Türkiye’ye dönüyorlar. Üniversitede İngilizce öğretmenliği okusa da onun hayalinde hep başka bir şey vardır. Uçmak.. Önce Qatar Havayollarında ardından da Türk Hava Yolları’nda uçmaya devam eder. Gezmeyi çok seviyor ve bir moda aşığı..

Hostesliğe ara verir, Ankara’da bir giyim butiği açar ve bir süre mağaza işletmeye devam eder. Mağaza işletmekten ve Ankara’da yaşamaktan sıkılan Ulugöl, hostesliğe geri döner.

Canan Ulugöl’ün eşi de çok merak ediliyor. İşi gezmeye engel olmadığı için özellikle ne iş yaptığını merak edenler oluyor. Emlak sektöründe olan Burak Bey de giyim tarzıyla beğeni topluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir