Camdaki Kızın Hikayesi Nedir?

Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan Camdaki Kız dizisi gerçek bir hayat hikayesi ve aynı zamanda da Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlamadır. Camdaki kızın hikayesi ekranlarda olacak ve çok farklı bir yapım olduğu için de oldukça fazla izleyiciye ulaşılması planlanıyor.

camdaki kizin hikayesi nedir

Kanal D ekranlarında yer alan çok iddialı bir yapım olan Camdaki Kız dizisinin hikayesi izleyenleri derinden etkilemeyecek. Camdaki Kız adlı romanın baş kahramanı Nalan olup Nalan da çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeden rahat bir hayat yaşayan ve oldukça zengin bir aileye gelin olarak giden karakterdir. Ancak oldukça zengin bir hala gelmiş olsa da yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevilmemiştir.

Aynı zamanda evlendiği adam tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalmıştır. Bütün bu durumlar yaşanırken çocuğunu da henüz doğmadan kaybeden Nalan, zaman geçtikçe tamamen kendi kabuğuna çekilen ve hiçbir şeyle ilgilenmeyen bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri isimli kişi isimli çıkana dek. Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazmış olduğu kitaptan uyarlama olup kitabın tanıtım yazısında da; ”Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Peki, Nalan mutlu olabilecek midir? Dahası, insanın kaderini değiştirmek elinde midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.” şeklinde yazı yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir