Camdaki Kız Nalan’ın Gelinlik Modeli

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’, 10 Haziran Perşembe akşamı dokuzuncu bölümüyle ekranlara geldi. Sezon finali yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde Nalan’ın giydiği gelinlik izleyiciler tarafından çok beğenildi. Bazı gelin adayları abartılı süslü gelinlik modellerini tercih ederken, bazıları sadelikten yana oluyor. Ve sade olan modeller her zaman daha çok beğeniliyor.

Gelinliği tasarlayan atölyenin telefonları susmazken Kraliyet Ailesi’nin tercih ettiği ziberlin kumaştan özel üretilen gelinliğin fiyatı şok etti. Dizideki sahneler kadar Nalan’ın düğün günü giydiği gelinlik de çok konuşuldu. Sosyal medyada gelinliğe övgü dolu mesajlar yağdı. Atolye işletmesinin üretim sorumlusu Lale Baş “Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor” dedi.

camdaki kiz gelinlik

burcu biricik gelinlik

Burcu Biricik’in dizide giydiği gelinliğin swarovski kaplı tacı, taş işlemeli duvağı ve gelinliğin toplam fiyatı ise tamı tamına 43 bin TL. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik’in tüm provalara aksatmadan geldiğini belirten Lale Baş, “Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yaptı. Çok ince düşünülerek tasarlandı” ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik, gerçek hayatta evlendiği düğününde de sade bir model tercih etmişti.

burcu biricik dugunu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir