Barbaros Büyükakkan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü şarkıcı Yaşar ile yaptığı düet sonrasında Spotfy listelerinde kendinden söz ettiren isimlerden biri olan Barbaros Büyükakkan’ın hayatı hakkında birçok şey merak ediliyor. Bu yazımızda Büyükakkan hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

barbaros buyukakkan

İstanbul’da doğan Barbaros, Fransız Lisesi’ndeki eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nde ve aynı zamanda Opera Şan eğitimi aldığı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitim gördü. İyi derecede Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Yunanca bilen Barbaros, Portekizce, İspanyolca, Rusça ve hatta Arapça gibi birçok farklı dilden şarkılar içeren geniş bir repertuvar sunuyor. 34 yaşındaki Barbaros (Büyükakkan), anne tarafından Bulgaristan, baba tarafından Kırım göçmeni bir ailenin çocuğu. Anne ve baba çalıştığı için anneannesiyle büyüdü. Müzik konusundaki yeteneğini Saint-Benoit Lisesi yıllarında keşfetti. Sesinin oturması ve kalınlaşması da o yıllara denk gelmiştir.

Şu ana kadar 2 albüm ve 7 single yayınlayan sanatçı, solo konserleri, özel projeler ve senfoni orkestraları ile yılda 100’den fazla konser veriyor ve dinleyicileri, pop, caz ve şansonlara uzanan repertuvarıyla dünya çapında bir yolculuğa çıkarıyor. Şu ana kadar yayınladığı çalışmaları ile müzikseverlerin her zaman beğenisini toplayan Barbaros, Yaşar ile beraber seslendirdiği yeni şarkısı “Var Mı?” Pasion Turca etiketiyle 18 Kasım’da tüm dijital platformlarda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir