Aygün Hanım Aygnsmemories Kimdir?

Instagram’da Aygün Hanım paylaşımları ile bilinen Aygün Aydın bir dönem iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı olaylara gündeme gelmişti. Yaşanan aşkın bitimiyle Sabancı takıntısından kurtulamayan Aygün Hanım, her fırsatta onun yakınındakiler laf sokmaktan geri kalmamıştır. Magazinsel olayların her daim içinde olan Aygün Hanım’ın gerçek adı ise Aygün Aydın’dır.

aygun hanim aygnsmemories aydin

Aygün Hanım Kimdir?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aygün Aydın, Neşe Erbek‘in ajansına bağlı modeller arasında yer almaktadır. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü‘nde okumakta olan Aydın ayrıca oyunculuk ve müzik eğitimleri de almıştır. 2014 yılında piyasaya sürülen ve Mustafa Ceceli ile Ravi İncegöz‘ün birlikte seslendirdiği “Şeker” isimli şarkının klibinde oynamıştır.

Aygün Aydın, 2015 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ebru Akel‘in yaptığı, jüri koltuğunda ise tasarımcı Umut Eker, modacı Cemil İpekçi, model Chloe Loughnan ve stil danışmanı Sibel Arna‘nın oturduğu “Bu Tarz Benim 2. Sezon” yarışmasında boy göstermiştir.

Aygün Aydın’a bu yarışmada Nil Anka, Çağla Yıldırım, Buse Akbaşak, Ecem Akkaya, Duygu Harman, İdil Naz Kaluç, Lidya Brylova, İrem Özcan, Müge Ökmen, Öykü Ekinci, Nazlı Tepetaş, Serpil Cansız, Serpil Gök ve Özge Özkan eşlik etmiştir.

Oruç Tutuyorum
Bu kez de oruç tuttuğunu belirten bir paylaşım yaparak, “Size de her iftar sonrası ‘bir daha bu kadar yemeyeceğim’ diye kural koyma isteği geliyor mu?” diye soran Aygün Aydın çok yediğini söyledi. “Allah bizim önce gözümüzü doyursun” diyen Aydın, üzerine ağırlık çöktüğünü ve hiçbir şey yapasının gelmediğini söyleyerek “Mide spazmı geçiriyorum galiba. Neyse hayattaki en büyük derdim bu olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir