Acun Hakkında Bilinmeyenler

Acun Ilıcalı Türkiye’nin en gözde isimlerinden biri. Özel hayatından fazla iş hayatı merak ediliyor. Yıllar içinde nasıl bir yol kat ettiği de herkesin dilinde. Satın aldığı kanal olan Tv8 hakkında da planlarını anlattı.

3 kızı var. Büyük kızı Banu’yu da kendi bünyesine alarak iş dünyasına soktu. Yıllar önce geçirdikleri trafik kazasından 10 adet kırıkla, sağ olarak kurtulmuş. Bu yüzden Acun: “Onun yeri bende çok farklı. O Allah’ın bir lüftu. İlk göz ağrım.” diyor. Anne babasını erken yaşta kaybettiğini ve onlarla ahirette buluşacaklarına inandığını söyledi.

Tv8’de yapacağı programlarda Alp Kırşan’ı kesinlikle yanından ayırmayacağını, onun mimiklerini çok beğendiğini de sözlerine ekledi. Hülya Avşar’a ayrı bir sevgisi var. Bu yüzden onu da ekibinden ayırmayacak. Adriana Lima’ya program yaptıracağı söylentilerinin de doğru olduğunu onayladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini de zaman zaman dile getiren Acun, inançlı biri olduğunu ifade etti. “Ben dini bir yaşam tarzı olarak değerlendiriyorum. Allah’ın bizden istediği iyi insanlar olmamız. Bazen namaz kılıyorum.”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir