Yalan Dünya Dizisi Bitti Mi?

Yeni sezonda kanallarda ve Kanal D’de birçok yeni dizi başladı. Yalan Dünya dizisi ise halen başlamadı. Birçok insan gibi biz de bu dizinin takipçisiyiz ve neden yayına Saç Ekimi girmediği konusunu araştırdık.

Dizi Ekim ayı başında Kanal D’de yayına girecek. Yeni başlayan dizilerin reyting durumlarına göre de saç fiyatları günü ve saati belirlenecek. Dizinin bitmemesi bizi de sevindirdi. Eğlenceli ve güzel prp öncesi sonrası bölümlerin gelmesini bekliyoruz.

Bir yorum

  1. cik isin icinden

    Aslinda her seyi elestiren bir kisiligim yok genelde dinlemeyi tercih ederim bu dizi ekranlara reklem yildizlari skeclere konu olan karakterler cikardi yalniz anlatimi ve oyunculuk seviyesi ukalalik ve seyirciyi aptal yerine koydu hatta APTAL YERİNE KOYMA biraz hafif kalmis bile olabilir eminim GULSE BİRSEL bile bu nu anlamistir(zeki bir kadin oldugunu dusunuyorum) Tek tavsiyem kendisine yeni bir senaryo yazacak yada aklinda yeni bir proje olusmussa belli sure ismini ve yuzune dinlendirmeli ayrica su evde kalmis ve sonra dan evlenen kiz tipine ve burhan tarzi oyunculuklara son vermeli zira selahattin mi burhan mi ayni gibi neyse kolay gelsin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir