Titiz Oğuz Özyaral Kimdir?

Show TV’nin akıllara durgunluk veren yarışma programı “Titiz Misin” yarışma kuşağına yeni bir boyut getirdi. 4 kişinin yarıştığı programda her gün içlerinden birinin evine gidiliyor ve iş bölümü yapılıp mutfak, salon, banyo ayrı ayrı temizleniyor. Tabii onlar kendi temizlik bölgelerine girmeden önce “mis pis” adını verdikleri elemanlar gelip evi iyice içinden çıkılmaz bir pisliğe sokuyorlar. Muftakta her şey birbirine giriyor, ketçaplar, çikolatalar her yere sürülüyor. Banyoda traş köpükleri, diş macunlarıyla harikalar yaratılıyor.
Yarışmacılara 15’er dakika temizleme süresi verildiğinden doğru düzgün bir temizlik yapılamıyor. Haftanın birincisi ödülün sahibi oluyor. Tabii evlere en son Show Tv ekibinin temizlik ekibi geliyor ve evler temizleniyor.

Yarışmanın sunucusu Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın konuşması ve sempatik tavırları dikkat çekiyor. Kendisi Doçent olduğundan tam olarak hangi alanda çalışmalar yaptığı vs de merak ediliyor. Biz de sizler için araştırdık. Bakalım Oğuz Özyaral kimmiş?

Kendisi 1956 doğumludur. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Eczacılık bölümünde, ihtisasını İstanbul Üniversitesi İşletmede, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır.
Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu
Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi konularında yüksek lisans düzeyinde
özel eğitim görmüştür. Şimdi ise Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde çalışmaktadır.

Çalıştığı tez konularından bazıları:
“Evlerde ambalajları açılmış tablet ve şurup örneklerinin mantarlarla kontaminasyonu ile ev tozu küfleri arasındaki ilişkisi”
“Bazı ilaç ve ilaç yardımcı maddelerinin küf mantarları yönünden incelenmesi”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir