Telefona Nasıl Kaydedildim? Kim Beni Rehberine Nasıl Kaydetmiş?

Getcontact adlı uygulama bugün çok konuşulanlardan biri haline geldi. GetContact adındaki yeni çıkan uygulama ile arkadaşlarınızın sizi nasıl kaydettiğini kolayca bulabiliyorsunuz. Kim beni rehberine nasıl kaydetmiş sorusunun cevabını görebiliyorsunuz. Telefona nasıl kaydedildim diye merak edenler oldukça fazla sayıda yükleme yapıp sosyal medyada paylaştı.

Rehber bilgilerinizin tamamına erişen bu tür uygulamaların çok güvenli olmadığı söylense de kullanılıyor. GetContact adlı uygulama diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiğini görmenize yarayan yeni bir uygulama. Uygulamayı kullanan her kişinin rehberindeki kişilere erişilmesine izin vermek zorundadır. Sizin de arkadaşlarınız tarafından nasıl kaydedildiğinizi görmek için rehberinizdeki diğer kişilerin de bu uygulamayı kullanması gerekiyor.

Uygulamanın asıl kullanılma amacı arayan numaraları engelleyerek filtrelemekdir. Ancak en çok tutulma sebebi rehbere kendi numaranızın nasıl kaydedildiğini görebilmek. Uygulama sizi sizde numarası olmayan birisi aradığında, arayan kişinin numarası uygulama rehberinde kayıtlı ise ismini anında size gösteriyor. İstemediğiniz numaraları da bu uygulama ile engelleyebilirsiniz.

Keşfet özelliği sayesinde bu bölüme girerek arkadaşlarınızın rehberinde numaranızın nasıl kayıt edildiğini görebilirsiniz. Numarası sizde olmayan kişilerin numaralarını da bu uygulama sayesinde bulmanız mümkün. Uygulamanın kişi listenize ulaşıp kaydetmesi bir sorun olarak görülse de bu numaraları almadan diğer kişilerin kaydını da göremeyeceksiniz.

GetContact uygulamasını PlayStore ve AppStore üzerinden indirebiliyorsunuz. Uygulamanın kullanımı çok pratik ve Türkçe versiyonu da mevcut. Bizim uygulamaya çok güvenmediğimizi ve yüklemediğimizi belirtelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir