Survivor Osman Can Ural Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı olarak açıklanan Survivor Osman Can Ural kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

osman can ural kimdir nereli kac yasinda

İlk olarak Survivor All Star yarışmasının son bölümünde izleyenlerin karşısına çıkan Osman Can Ural Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı olarak tekrar merak edilen isimlerden biri olmayı başardı. Osman Can Ural kaç yaşında ? 1994 doğumlu olup 2022 yılı itibariyle 28 yaşındadır. 25 Ağustos doğumludur ve Başak Burcudur. Osman Can Ural nereli ? kendisi aslen Kırklareli’lidir.

Birleşme Partisinde futbol maçında yer alan Ural merak edilen isimlerden biri olmayı başardı. Osman Can Ural Acun Medya’nın teknik ve çekim ekibinde yer almaktadır. Osman Can’ın Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı olduğu açıklanması ise en çok konuşulanlar arasında olmuştur.

Ural, Acun Ilıcalı’nın teknik ve çekim ekibinde yer almaktadır. Osman Can Ural İstanbul’da yaşamakta olup iş yaşamını da burada sürdürmektedir. Survivor 2023 yarışmasına hazırlıklar başladığı için şuanda işine ara vermiştir. Futbol geçmişi de olan Ural, Kırklarelispor takımından Anadolu Üsküdar 1908 takımına transfer olmuştur. Futbol hayatı olduğu gibi İstanbul Küçükçekmece’de fitness eğitmenliği de yapmıştır.

osman can ural kimdir nereli kac yasinda 2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir