Siyahın Cazibesini Keşfedin!

 

Siyah rengi sevmeyen insan yok gibidir. Kadında da erkekte de bir başka güzel duruyor. İster zayıf olun ister biraz kilolu.. Herkes istediği gibi siyah giyebilir.,

Kimileri zayıf gösterdiği için, kimileri ciddi görünmek içinsiyah kıyafet giyer. Bazıları var ki her daim siyah giyinir. Satanist ve metalci gençlerden söz etmiyoruz. Yönetmen Sinan Çetin mesela. Gardırobundaki kıyafetlerin hepsi siyah. Siyah tişörtlerinin sayısının 200 olduğunu söylüyor. Siyahtan başka bir renk giydiğinde kendini çıplak hissediyormuş. Mustafa Erdoğan da siyah giyinenlerden. Eşi Gülben Ergen, “Adam siyah pantolon ve siyah tişörtle yaşıyor. Benim kocaman bir dolabım var, onun küçücük, içi de siyah dolu.” diyor.

Cem Yılmaz da siyah giyen ünlülerden. Onu siyah renk dışında bir kıyafetle ancak filmlerde görüyoruz. “Siyah giyen modacı” deyince herkesin aklına Neslihan Yargıcı gelir. Yargıcı sadece siyah giyinerek kendini diğer modacılardan ayırdığı gibi toplumun belleğinden hiç silinmeyecek bir isim haline geldi. Yargıcı neden hep siyah giydiğini şöyle açıklıyor: “Bu renk bununla mı uyar, onunla mı daha iyi olur diyecek vaktim yok. Ben giyer ve çıkarım.”

Özel gecelerde giyilecek kıyafetlerde siyah yine hoş duruyor. Aşağıdaki fotoğraflarda hep siyah elbise modelleri var.

Moda tasarımcısı Özgür Mansur: Siyah renk, kişiyi daha karakteristik ve daha güçlü gösteriyor. Bu yüzden yalın ve tarz görünebilmek adına siyah renk kıyafetler giyiyorlar. Kadınlar siyah rengi daha zayıf görünmek ya da kusurlarını örtmek için tercih ediyor. Günümüz insanı ise siyahı kurtarıcı renk olarak görüyor. Siyah asil bir duruşu olduğu için koleksiyonlarımda vazgeçilmez rengimdir. İlk koleksiyonum da sırf siyah ve beyaz renklerdeydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir